Edison

Elementary School

This two story school provides natural daylight to all educational spaces including the group collaboration spaces centrally located on both  levels. The plan allows the district to control access to the classroom area of the building to allow the public to take advantage of the gym space after hours or on weekends.  The secure entry and the classroom lock down control doors provide a secure and safe environment for learning.  The simple economical form of the building provided a cost effective solution for the Salt Lake City School District’s latest replacement school.

<<

edison elementary

<<

exterior
fins
office
entry hall
upper hall
glass detail

​© 2019  Naylor Wentworth Lund Architects

  • LinkedIn Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Instagram Black Square