Viewmont High School remodel

A new front entry lobby and exterior plaza directly from new visitor parking through a secure vestibule and into the public areas of the building. The public face of this important educational structure is being greatly improved through modernization of the exterior skin. A 24-foot wide circulation spine connects previously inaccessible north parking lot areas to the student commons and dining area, stretches through the building to the new main entry. Redesigned science labs are upgraded with technology and casework. 

<<

viewmont high school remodel

<<

Viewmont High - South Glass and Entry -
Viewmont High - West Glass and Entry - 0
Viewmont High - West Entry and Plaza 001
Viewmont HS - 06 - Classroom-jeff
Viewmont HS - 05 - Classroom-jeff
Viewmont HS - 01 - Admin
Viewmont HS - 02 - Admin-Entry
Viewmont HS - 04 - Faculty-jeff
Viewmont HS - 03 - Admin-Conference-jeff

​© 2019  Naylor Wentworth Lund Architects

  • LinkedIn Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Instagram Black Square