Alta View Elementary

This new building design replaced an aging facility located in the heart of the White City community of Salt Lake.  The school design includes state-of-the-art learning centers. Large Group instructional spaces, and “Brain Booster” studios are designed to boost engagement and comprehension. Designed around  a steel frame, the exterior cladding features a brick veneer and metal panel facade  designed to fit the single family residential neighborhood. Construction was phased to avoid relocation of the students. Improved playground, outdoor learning areas and site circulation with separation of bus and parent drop-off and pickup. 

<<

alta view elementary

<<

18.02.06 Alta View - Exterior 05 b+c
18.02.06 Alta View - Exterior 02
18.02.06 Alta View - Exterior 04
Picture2
16.02.25 Alta View Interior - Commons